5 banka mayıs ayına özel faizsiz kredi verecek! İşte 0 faizli kredi veren bankalar...

5 banka mayıs ayına özel faizsiz kredi verecek! İşte 0 faizli kredi veren bankalar...

5 banka mayıs ayında faizsiz kredi verecek. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu faizsiz kredi kampanyasını merak ediyor. 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar...

Faizsiz kredi kampanyaları, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için sunulmaya devam ediliyor. Sıfır faizli kredi miktarının 25 bin TL’yi bulması vatandaşların dikkatini çekiyor. Peki, hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? Son katılım ne zaman?

HANGİ BANKALAR FAİZSİZ KREDİ VERİYOR? 

Faizsiz kredi ile ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler başvuruların nasıl ve ne zamana kadar yapılabileceğini merak ediyor. Bankaların açıklamasına göre başvurular online olarak alınabilecek. Ancak burada her bankanın şartı, yeni müşteri olmak. Bankalar faizsiz kredi avantajını sadece yeni müşterilere sunuyor. Mevcut müşteriler ne yazık ki bu kampanyadan yararlanamayacak.

Başvurusu onaylanan vatandaşların kredisinin de hemen hesaplara yatırılacağı açıklandı.

İŞTE FAİZSİZ KREDİ VEREN 5 BANKANIN ADI

AKBANK: 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi

EN PARA: 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi

BURGAN BANK: 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi

GARANTİ BBVA: 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi

İŞ BANKASI: 25 bin TL’ye kadar faizsiz kredi

Bankaların sunduğu faizsiz kredilerde vadenin 6 ay olduğunun altını çizildi. Krediden yararlanmak isteyenlerin ay sonuna kadar bankalara başvurması gerektiği açıklandı. Bazı bankalar belirtilen miktarın üzerinde kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranla kredi imkanı sunuyor.