'Putin, trafik nedeniyle özür diledi'

'Putin, trafik nedeniyle özür diledi'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çarşamba günü Tahran'a yaptığı ziyaret İranlı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edildi. Kullanıcılardan bazıları, Putin'in, kente gelişi nedeniyle oluşan trafik için halktan özür dilediğine dikkat çekti.

Putin, çarşamba günü İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le görüşme gerçekleştirmek için Tahran'a gitti.
Rus liderin ziyareti dünya kamuoyunun yanısıra İranlılar ilgiyle takip etti.

Sözgelimi Reza Araby isimli kullanıcı, Putin'in İran'a uçuşunu izleyip nerede olduğunu anbean bildirdi.

​Kullanıcıların en çok dikkatini çeken şeyse Putin'in, konvoyunun kentte yoğun trafiğe neden olmasından dolayı özür dilemesi oldu.

Parhiz isimli kullanıcı trafik görüntülerini paylaşarak "En azından üst düzey yetkililerden biri oluşan 'diplomasi trafiği sıkışıklığı' nedeniyle Tahran halkından özür diledi" ifadelerini kullandı.

​Tajik Rostami de "Putin, Tahran'a geldi, trafik ve yolların sıkışıklığı nedeniyle özür diledi. Ne yazık ki bizim liderlerimiz böyle yapmıyor" mesajını paylaştı.

​HAK isimli kullanıcı da Putin gibi üst düzey bir yetkilinin bir başka ülkeye gidip trafik nedeniyle özür dilemesine inanamadığını belirtti.

​‘VÜCUT DİLİ USTASI'

Miladadham isimli kullanıcı da Putin'in ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşmesinin fotoğraflarını paylaştı.

Kullanıcı, Putin'in beden dilini kullanmada usta olduğunu ifade etti.