Dijital para birimi Bitcoin'in değeri artmaya devam ediyor!

Dijital para birimi Bitcoin'in değeri artmaya devam ediyor!

Bitcoin değerini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Son dönemde adını sıkça duyuran dijital para birimi önemli bir sınırı daha geçmiş bulunuyor.

Bitcoin daha bir gün önce 3700 dolar seviyelerindeyken bu gün kendi değer rekorunu kırmış bulunuyor. Dijital para birimi Bitcoin, 4000 dolar seviyesini geride bırakarak önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.
Dünya ekonomisine hızlı bir giriş sergileyen Bitcoin, yasal düzenlemeler, soygunlar ve internet suçlarında ödeme yollarının başında olması nedeniyle çok zorlu günler geçirdi ancak bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Her geçen gün piyasa değerini oldukça arttıran Bitcoin, yatırımcıların en gözde hedeflerinden biri olmayı başardı.

1 BITCOİN NE KADAR?

1 Bitcoin kaç dolar eder sorusunun cevabı artık dudak uçuklatacak türden zira, 1 Bitcoin 4100 dolar seviyesini aşmış durumda. 2010 yılında 0.03 dolar ile pazara giren Bitcoin, 2012 yılında 13 dolar seviyesine ulaştı. 2013 yılında ise 266 dolar olan Bitcoin değeri 2017 yılında ise 4100 dolar seviyesini geçmeyi başardı.
2010 senesinde Bitcoin furyasını ciddiye alıp yatırım yapanlar bugün ciddi anlamda zenginliğe koşuyor dersek hiç de yanlış olmayacaktır.