‘Abdullah Gül 3. evreye geçti'

‘Abdullah Gül 3. evreye geçti'

11. Cumhurbaşkanı Gül’ün öfke çekecek, ortalığı karıştıracak, kızgınlığa neden olacak bir şey söylemediği halde tepkilere maruz kaldığı belirtilerek, “Ve kazanan Abdullah Gül oldu” yorumu yapıldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'diklenmeden dik durma' evresine geçtiği belirtilerek, "Tepkiyi gerektirecek, öfkeyi çekecek, muazzam bir itirazı hak edecek, ortalığı karıştıracak, kızgınlığa neden olacak bir şey söylemediği halde tepkilere maruz kaldı. Ve kazanan Abdullah Gül oldu” değerlendirmesinde bulunuldu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısının ilgili bölümünde, Abdullah Gül’ün 3. evreye geçtiğini belirterek, söz konusu evreleri  ‘pasif bekleyiş, aktif bekleyiş ve diklenmeden dik durma’ olarak sıraladı.

Hakan, “Eğer Abdullah Gül, tepkiyi gerektirecek, öfkeyi çekecek, muazzam bir itirazı hak edecek, ortalığı karıştıracak, kızgınlığa neden olacak bir şey söylemiş olsaydı kaybeden olurdu. Ama Abdullah Gül, tepkiyi gerektirecek, öfkeyi çekecek, muazzam bir itirazı hak edecek, ortalığı karıştıracak, kızgınlığa neden olacak bir şey Bir şey söylemediği halde tepkilere maruz kaldı. Ve kazanan Abdullah Gül oldu” dedi.