Fatinoğlu: Ahlaksızlığa kayıtsız kalamazdık!

Fatinoğlu: Ahlaksızlığa kayıtsız kalamazdık!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara hakaret etmesinin ardından Sanica Boru, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının sponsorluğundan çekildiğini açıkladı. Sanica Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Fatinoğlu, “Sponsor olduğumuz programda yapılan ahlaksızlığa kayıtsız kalamayız” diye konuştu.

Beyaz Futbol ve Derin Futbol'un sponsoru Sanica Boru'dan olay sonrası açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Kamuoyuna duyurumuzdur; Halkımızın hassasiyetlerine duyarlıyız. 21.11.2017 tarihi itibariyle, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki sponsorluklarımızdan çekildiğimizi belirtiriz" denildi. 

'BİZ DE RAHATSIZ OLDUK'

Sponsorluktan neden çekildiklerini açıklayan Sanica Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Fatinoğlu, "Toplumun ilgili programda yapılan saygısızlığa gösterdiği tepkiye kayıtsız kalmamız mümkün değil. Biz de aynı tepkiyi gösteriyoruz. Reklam verdiğimiz bir programda belli bir etnisiteye karşı yapılan hakareti görmezlikten gelemeyiz. Irkçılık boyutuna ulaşamn açıklamalar bizi de rahatsız etmiştir" ifadelerini kullandı.