KYK burs sonuçları açıklandı!

KYK burs sonuçları açıklandı!

Binlerce üniversite öğrencisinin bir süredir büyük heyecanla beklediği KYK burs sonuçları an itibarıyla açıklandı. KYK burs sonuçlarının açıklandığını Bakan Osman Aşkın Bak, Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Üniversite öğrencilerinin büyük heyecanla beklediği KYK burs sonuçları için geçtiğimiz günlerde başvurular tamamlanmış ve sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Büyük heyecanla Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan yapılacak sonuç açıklamasını bekleyen öğrencilerin bekleyişi sona erdi ve KYK burs sonuçları açıklandı. Peki KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir? KYK burs sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte KYK burs sonuçları ve detaylar.

KYK BURS SONUÇLARI

Üniversite öğrencilerinin eğitimlerinde kullanabilmesi için her yıl KYK tarafından binlerce üniversite öğrencisine verilen KYK bursu için başvurular geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Uzunca bir süredir beklenen KYK burs sonuçları, an itibarıyla açıklandı. Öğrenciler, sonuçları KYK'nın sonuç ekranı üzerinden T.C. Kimlik Numarası, Cilt No, Aile Sıra No ve Sıra No girişi yaparak öğrenebilecekler.

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ