Dünyanın en farklı oteli olmaya aday Fantasyland

Dünyanın en farklı oteli olmaya aday Fantasyland

Seyahat etmeyi seven ve her yolculukta başka bir macera yaşamak isteyenlerdenseniz, hayal ettiğiniz deneyimleri yaşatmayı hedefleyen bir otel var: Fantasyland.

Kanada’nın Edmonton kentinde yer alan Fantasyland, birbirinden farklı onlarca konsept odasıyla, alışılmadık bir tatil geçirmeyi hedefleyen herkese hitap ediyor.

Eğer bir igloda, uzay boşluğunda ya da bir kamyonun arkasında uyumak gibi bir hayaliniz varsa, Fantasyland aradığınız yer olabilir.

Otelde bulunan bütün odalar farklı konseptlere göre düzenlenmiş.

Uzay aşığı biriyseniz tavanıyla duvarları yıldızlarla kaplı ve uzay mekiğindekine benzer şekilde tasarlanmış yatağı olan uzay konseptli odayı, Afrika havası yaşamak istiyorsanız her tarafı bambuları kaplanmış olan odayı seçebilirsiniz.

Seçenekler oldukça fazla Fantasyland otelinde: Roma dönemini yansıtan oda, outdoor macerası sevenlere kamyon arkasında yatağı olan oda, Arabik ezgiler barındıran oda, spor konseptli oda…

Oteli çekici hale getiren en önemli şeylerden biri de, odaların konsepti ne olursa tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verecek şekilde donatılmış olması.