Murat Ülker'den büyük satış, şok teklif

Murat Ülker'den büyük satış, şok teklif

Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, ellerindeki 2 milyar dolarlık gayrimenkulleri satışa çıkardığını belirterek, her yere ihracat yapmaya ağırlık verdiklerini açıkladı.

Murat Ülker ayrıca, Twitter'a TC kimlik numarası ile girilmesi önerisini Berat Albayrak'la paylaştığını söyledi.

Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Yıldız Holding 'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in, ellerindeki 2 milyar dolarlık gayrimenkulleri satışa çıkardığını belirterek, her yere ihracat yapmaya yüklendiğini yazdı.

Munyar, Ülker ile arasında geçen konuşmalara yer verdiği yazısında, Ülker'in "Malum, her yere ihracat fırsatı var. Shanghai görüşmelerimde son kurlarla döviz bazında daha ucuza imal eder hale geldiğimiz mallara çok talep oldu. Herhalde karşılamakta zorluk yaşayacağız" sözlerini aktardı.

Munyar, iki uçağı sattıklarını belirten Ülker'in daha önceki konuşmalarında, "Özel uçak bize çok zaman kazandırıyor. Uzun yolculuklarda genelde gece uçuyoruz. Havalimanlarında bekleme yaşamıyoruz. Dolayısıyla yılda 2 aylık iş günü tasarrufumuz oluyor" sözlerini hatırlattı.

TWİTTER’A TC KİMLİK NUMARASI İLE GİRİLSİN

Murat Ülker, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la gerçekleşen buluşmada dile getirdiği bir konuyu benimle paylaştı:

- Twitter’a TC kimlik numarası ile girilmeli.

Bu konuda Almanya’yı örnek gösterdiğini vurguladı:

- TC kimlik numarası veya telefon numarası verilmeden hesap açılması sorumsuzluk, hatta suça azmettiriciliktir. Herkes o ortamı “serbest küfür kürsüsü” sanıyor.