Özgür Demirtaş: Büyük İŞSİZLİK geliyor...  Yandaş yazar: Bir mesaj mı verilmek isteniyor?

Özgür Demirtaş: Büyük İŞSİZLİK geliyor... Yandaş yazar: Bir mesaj mı verilmek isteniyor?

Türkiye'de yaşanan seçimlerin ardından sürekli yaşanan zamlar sonrası sessizliğini koruyamayan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonomi değerlendirmesinin ardından yandaş gazetecinin hedefi oldu.

İktidara oldukça yakınlığıyla bilinen Yeni Akit'in yazarı Ali Karahasanoğlu, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın ekonomiyle ilgili olan sözlerini eleştirdi.

Prof. Dr. Demirtaş'ın sözlerini "Bir mesaj mı verilmek isteniyor?" başlığında toplayan isim 2013 yılını hatırlattı.


Gezi Parkı protestoları ve 17-25 Aralık darbe girişiminin 2013 yılında olduğunu söyleyen Karahasanoğlu, Özgür Demirtaş'a "2013 öncesi ve 2013'ten sonraki dönem" diye AK Parti'nin iktidar yıllarını niye ikiye ayırdıklarını sordu ve "2013 yılındaki ekonomi politikalarında önceki yılların aksine farklı bir uygulama, göremiyorum" dedi.

Karahasanoğlu'nun yazısı, AKP iktidarının ekonomi politikalarını eleştiren Özgür Demirtaş'a yönelik bir saldırı olarak değerlendirildi. Karahasanoğlu'nun yazısı, AKP iktidarının ekonomi politikalarının yanlış olduğunu ve bu politikaların sonucunda Türkiye'de büyük işsizlik olacağını iddia eden Özgür Demirtaş'ı hedef aldığını gösterdi.

Özgür Demirtaş, Türkiye'nin ekonomisinin kötüye gittiğini ve bu durumun daha da kötüleşeceğini iddia ediyor. Demirtaş, AKP iktidarının ekonomi politikalarının yanlış olduğunu ve bu politikaların sonucunda Türkiye'de büyük işsizlik olacağını söylüyor. Demirtaş'ın iddiaları, Türkiye ekonomisi hakkındaki tartışmaları alevlendirdi.