CHP'li Karadeniz: Yeni yıl; hak, hukuk, adalet yılı olsun

CHP'li Karadeniz: Yeni yıl; hak, hukuk, adalet yılı olsun

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yeni yıl mesajında 2018 yılının “hak, hukuk, adalet yılı” olmasını dilediğini söyledi. Karadeniz, “Adaletsizliğe karşı adaletin, hukuksuzluğa karşı hukukun, haksızlığa karşı hakkın yılı olmasını dilediğim 2018 yılı, ülkemiz ve vatandaşlarımız için HAK, HUKUK ve ADALET yılı olsun” dedi.

Barış Karadeniz’in yeni yıl mesajı şöyle:

“Umutlarımızla yeni bir yılı karşılıyoruz. Yeni yılda yeni hedefler, yeni başlangıçlar duruyor önümüzde. Daha mutlu, daha huzurlu, daha refah içinde; ülkemizin güzelliklerini, zenginliklerini dostça paylaşacağımız günler bizleri bekliyor. 

Her ne kadar zor günlerden geçmiş olsak da, biz zorlukların üstesinden gelmiş bir Milletiz. Biz ‘imkansız’ denileni ‘mümkün’ kılan, ‘hayal’ denileni ‘gerçek’ yapan bir Milletiz.

Biz ülkemizin en umutsuz zamanlarında, memleketin en zor koşullarında ‘mucize’ denilen başarılara imza atmış bir Milletiz.  

İşte bu yüzden Millet olarak yeni yıla umutla bakmalıyız.

Yeni yılda; işsizliğin ve yoksulluğun azaldığı, gelir adaletsizliğinin yok olduğu bir Türkiye’nin umudunu yeşertiyoruz.

Yeni yılda; adaletin, hakkın ve hukukun herkes için olduğu bir Türkiye’yi istiyoruz.

Özgürce, demokrasiyle, barış içinde, eşit ve bir bütün olarak memleketimizde yaşayacağımız bir yıl arzuluyoruz.

Büyük hayallerimiz var. Yeni yılda bu hayallere erişmek için büyük bir cesaret ve fedakarlık göstereceğiz.

Adaletsizliğe karşı adaletin, hukuksuzluğa karşı hukukun, haksızlığa karşı hakkın yılı olmasını dilediğim 2018 yılı, ülkemiz ve vatandaşlarımız için HAK, HUKUK ve ADALET yılı olsun.

Bütün bu temennilerimle birlikte; yeni yılda birlik, beraberlik, barış, dayanışma, kardeşlik, esenlik ve mutluluk içinde özgürce tüm yurttaşlarımızla sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günleri paylaşmayı diliyorum.”