Yıldız Holding'den UCZ hamlesi!

Yıldız Holding'den UCZ hamlesi!

Yıldız Holding'den bir hamle daha! 2 yıl önce UCZ'yi alacağı gündeme gelen Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. bir kısım hisselerini devralmak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

UZMANPARA
Son dönemde yaptığı satın almalarla adından sıklıkla söz ettiren Yıldız Holding'den perakendede bir hamle daha. 2 yıl önce UCZ'yi alacağı gündeme gelen Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. bir kısım hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na başvurdu.
Konu ile ilgili başvuru Kurul'un internet sitesinde yayımlandı.
2 YIL ÖNCE YAKIN ARKADAŞLARI ALMIŞTI...
Sabah'ta 2 yıl önce Kerim Ülker imzasıyla yayınlanan habere göre Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in alacağı konuşulan UCZ'nin yüzde 60'ı Ülker'in yakın çalışma arkadaşları tarafından alınmıştı. 
Park Holding'in patronu Turgay Ciner, mağazacılık zinciri UCZ'yi, Ergün Bodur, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç ve Veysel Taşkın'a satmıştı. O dönemde kulislerde, zincir marketi Yıldız Holding'in patronu Murat Ülker'in alacağı konuşuluyordu.   'ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ HAMLELER OLACAK'
Son olarak United Biscuits bünyesinde McVitie's markalı ürünlerin Türkiye'de satışına başlayan Ülker, geçtiğimiz günlerde de "Çok şaşıracağınız hamleler olacak" demişti.