DAP Yapı'dan bal gibi proje

DAP Yapı'dan bal gibi proje

Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projelerle gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan DAP Yapı, Taksim’deki yeni projesi Taksim Petek Residence’yi tanıttı. Yeni projesinde arıların mühendislik harikasını örnek alan DAP Yapı, bal peteği motifli mimarisiyle fark yaratıyor.

İlhamını, dünyanın en tatlı ve eşsiz iksiri baldan alan ve dış cephesi bal peteği olarak tasarlanan Taksim Petek Residence, farklı büyüklükteki rezidans dairelerin yanı sıra, ofisleri ve ticari alanlarıyla, şehrin yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 
DAP Yapı’nın Taksim’de geliştirdiği yeni projesi Petek Residence’ın tanıtımı, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapıldı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan tasarım harikası Petek Residence, inşaat süreci tamamlanmış olarak 50 ay vade ve sıfır faizli lansman avantajlarıyla alıcıya sunuluyor. 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Arılardan esinlendik ve İstanbul’un kalbi Taksim’de, tıpkı Gaudi’nin eserleri gibi benzeri olmayan bir başyapıt geliştirdik. Reklam ve tanıtım yapmadan projemizin yüzde 58’inin satışını tamamladık. Taksim’in göbeğinde hemen teslim bir projeyi ayda 2.500 dolar taksitle satışa sunuyoruz” dedi. 
DAP Yapı, ilhamını insanlık tarihi kadar eski, çağlar boyunca sağlıktan güzelliğe her alanda mucizeler yaratan dünyanın en tatlı ve eşsiz iksiri baldan alan bir mimari ve tasarım harikası Taksim Petek Residence’ı, geniş yaşam alanları, lüks, konfor ve ayrıcalık isteyenler için satışa sunuyor. 
Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, bal peteği motifli mimarisiyle fark yaratan DAP Yapı’nın konsept projeler zincirinin son halkası olan Taksim Petek Residence, rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor.  132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence’da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza, metrekaresi 7 bin ABD dolarından başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. 50 ay vade ve sıfır faizli lansman avantajının sunulduğu Taksim Petek Residence’da Suit, Grand Suit, King Suit olarak tasarlanan daireler, ofisler ve ticari üniteler yatırımcısını bekletmeden hemen teslim ediliyor. 
Bal peteğinden esinlendi
İlhamını, dünyanın en tatlı ve eşsiz iksiri baldan alan ve dış cephesi bal peteği olarak tasarlanan Taksim Petek Residence, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans dairelerin yanı sıra, ofisler ve dükkanlarla da şehrin yeni cazibesi olarak hayatın merkezinde çok yönlü yaşam ayrıcalığına davet ediyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Taksim Petek Residence, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza olmak üzere 132 bağımsız bölümden oluşuyor. Suit, Grand Suit ve King Suit olarak tasarlanan daireler 103 m² - 239 m² aralığında değişiyor. Dubleks dairelerde konfor ve geniş yaşam alanlarının sunulduğu Taksim Petek Residence’ta ofisler 92 - 142 metrekare arasında değişirken, ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. 
Prestijli Yaşam ve İş Alanı 
Taksim meydanına yürüme mesafesinde bulunan Taksim Petek Residence’ta yer alan ofis ve suit sahipleri için kişiye özel lüks rezidans hizmetleri sunuluyor. Fitness, kapalı yüzme havuzu, sauna ve jakuzi alanlarının bulunduğu projede ofis katlarına özel asistan hizmeti ve lüks toplantı odaları yer alıyor. 
Hayatın ritmi 7/24 Taksim’de! 
İstanbul’un en önemli merkezinde konumlanan Taksim Petek Residence, yaşamın tüm alanlarına temas edebilen bir noktada yer alıyor. Taksim Petek Residence, iş ve özel yaşamda mega kentin her türlü imkanından fazlasıyla yararlanılmasını sağlıyor. İstanbul’a hayat veren Taksim; şehrin tüm ritmini, heyecanını ve enerjisini yaşatmaya devam ediyor. Dünyanın en renkli alışveriş caddesinde doyasıya alışveriş keyfi yaşanırken, sanat ve kültürün tam içerisinde bulunuluyor. Ünlü gurme lokanta ve şık kafelerde lezzet şöleni yaşanırken, sinemalardan tiyatrolara, tarihi mekanlardan nostaljik dükkanlara kadar pek çok alternatif ve sınırsız ayrıcalıklar keşfediliyor.

Gaudi’nin eserlerine benzeyen özel bir proje 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Taksim Petek Residence, DAP Yapı’nın geliştirdiği diğer projelerde olduğu gibi tasarımı ve mimarisi kadar sunduğu lüks ve konforlu yaşam alanlarıyla tercih ediliyor. DAP Yapı olarak sıra dışı ve hakkında konuşulacak mimarilere sahip projeler geliştiriyoruz. Projemizi tasarlarken arılardan esinlenerek Gaudi’nin eserlerine benzeyen çok özel bir proje hayata geçirdik. Reklam ve tanıtım yapmadan projemizin yüzde 58’inin satışını tamamladık. Taksim’in göbeğinde inşaatı tamamlanmış ayrıcalıklı bir projeyi 2500 dolar taksitle satışa sunuyoruz. Arılar altıgen yuvacıklar yaparak mevcut alanı en iyi şekilde değerlendiriyor, böylece en az balmumuyla hafif fakat sağlam petekler yapabiliyor ve peteğin içine maksimum miktarda bal depolayabiliyorlar. Bal peteğinin oluşması tam anlamıyla mimari bir şaheser” dedi. 
İstanbul’un Kalbinde Özel Bir Proje Geliştirdik
İstanbul’un merkezinde kaliteli ve lüks bir proje daha geliştirdiklerini belirten Ziya Yılmaz, “İstanbul’un kültür ve tarihi dokusunun, eğlencenin, alışverişin, lüks otellerinin merkezi konumundaki Taksim’de yer alan Petek Residence kendisine özel mimarisi ile bölgesine de değer katıyor. Beyoğlu, İstiklal ve Taksim üçgeninde dinamik ve elit bir yaşamın sunulduğu Taksim Petek Residence, iş, yaşam ve eğlence alanlarına olan yakınlığıyla lüks, ferah ve prestijli yaşam isteyenlere mükemmel bir yatırım imkânı sunuyor. Petek Residence daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcısına yüksek prim sağlayacak. Hemen teslim ve lansman avantajlarından yararlanmak isteyenleri bu özel projeye davet ediyoruz. İstanbul’un her yerine ulaşılabilecek bir konumda olan projemiz bu kapsamda yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun talep görüyor” diye konuştu. BU BİR REKLAM HABERİDİR