Topkapı'ya kent küzesi geliyor

Topkapı'ya kent küzesi geliyor

İBB, Tapkapı’da yeni bir Kent Müzesi için düğmeye bastı. Topkapı Kent Müzesi 26 Eylül’de ihaleye çıkıyor…

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı (İBB) Satın Alma Müdürlüğü İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yeni bir Kent Müzesi için düğmeye bastı.
Topkapı Kent Müzesi 26 Eylül 2016 saat 10:00’da ihaleye çıkacak. 14 bin 439 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Topkapı Kent Müzesi projesi 26 Eylül’deki ihale ile start alacak.
Topkapı Kent Müzesi projesinin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması ve yer tesliminden itibaren 500 günde tamamlanması planlanıyor.
Topkapı Kent Müzesi ihalesine katılmak isteyenlerin ihale dokümanını satın almaları gerekiyor. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 600 TL karşılığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü Hacı Ahmet Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi Yeniyol Zarif Sokak, No:22 Beyoğlu / İSTANBUL adresinden satın alınabiliyor.
Teklifler, en geç ihale tarih ve saatine kadar İBB ek hizmet binası ihale işleri müdürlüğü zarf teslim bürosu-M.Nezihi Özmen Mahallesi, Kasım Sokak, No: 62 Merter/İSTANBUL adresine elden ya da  iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla ulaştırılması gerekiyor.