Erdoğan, Merkez Bankası'yla savaşta gücünü nerden alıyor?

Çin devleti, Çin parası olan Renmenbi (RMB) yani “Halkın Parası” denilen yuan’ı kendisi basar.

Ancak dünyada böyle değildir. Örneğin ABD’nin parasını ABD hükümeti basmaz.

Dünyanın ilk Mason, Siyonist, Faşist ülkesi ABD’yi yöneten Rothschild’lar, en önemli kurum olan FED’i yani ABD’nin Merkez Bankası’nı kontrol ederler. ABD’nin ve dünyanın ana değişim parası olan doların basımı bunların elindedir. Paranın kontrolü kendilerinde olduğundan ABD’nin de kontrolünü bunlardadır. O nedenle bunların, başta İngiltere ve Fransa olmak üzere Avrupa’nın da para kontrolünü ele geçirmediğini düşünmek saf dillilikten de ötedir. Yani Batının yönetimi bu Siyonistlerin elindedir.

Bir Rothschild’ın şu lafı ünlüdür: “Bana bir ülkenin para basma yetkisini verin, kanunları kimin yaptığı umurumda değildir.”

Ya Türkiye? Turizmden başka doğru dürüst geliri olmayan ülkemizde durum ne? Paramızın kontrolünün bizde olduğunu söylemek komik değil mi?

Bilindiği gibi bu Siyonistler AKP hükümeti ve Gülen Tarikatı’nı kullanarak, Avrasyacı Türk gazeteciler, siyasetçiler vs. bir yana Türkiye’nin artık Avrasyacı raya oturmuş ordusunun başındaki Avrasyacı Genel Kurmay Başkanını bile tutukevine atmıştı. Osmanlı’yı da parçalayan ve AB/D’yi hallaç pamuğu gibi atan Rothschild’lar için bu gayet normal. Ama AKP de böylece “ben bu kadar güçlüyüm” demiş oldu.

Peki, Erdoğan’ın Merkez Bankası’yla bitmek bilmeyen atışmalarına ne demeli?

Genel Kurmay Başkanını bile içeriye at ama Merkez Bankası’na söz dinletememe!

Erdoğan’ın, Çin’deki Falungong ve Güney Kore’deki Moon Tarikatı gibi Siyonizm’in yani Rothschild’ın Türkiye uzantısı olan Gülenciler’e karşı savaş takdire değer. Yani zincirleri boşanmış Gülenciler işi kalkıp gizli yatak odası görüntülerine kadar götürünce bindikleri dalı kestiler; ama Rothschild’lar da her şeyi kontrol edemez ki!

Mayıs 2012’de Rothschild ile Rockefeller el sıkışıp güçlerini birleştirdiler. Bu zorunluluk Çin-Rusya güç birliğine karşı kuruldu. Saflaşma bu kadar net. Ancak bu iki ülke en tehlikeli işi yaptılar ve doları dışlamaya başladılar.

Öyle ki Türkiye bile doları dışlama noktasında, hem de Avrasya ülkeleriyle.

AKP düşmanın nerede olduğunu görmeye başladı (mı?). Bu noktada AKP’nin Merkez Bankası savaşı ilginç olmaya başladı. Du bakale ne olcek?

Ama bu savaş, genelkurmay başkanını içeriye atmaya benzemez.

Güzel günler göreceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar