7 tonluk betonun altında kalan işçi hayatını kaybetti

7 tonluk betonun altında kalan işçi hayatını kaybetti

İzmir'de bir inşaatta taşeron olarak çalıştığı tespit edilen işçi, 7 tonluk betonun altında kalarak hayatını kaybetti. İnşaatta, polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

İzmir Torbalı’da bir otopark inşaatında kalıpların söküldüğü sırada yaşanan çökmede 53 yaşındaki taşeron işçi Mehmet Gündüzeli beton kalıplarının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Evrensel gazetesinde yer alan habere göre, İzmir’in Torbalı ilçesindeki Muratbey Mahallesi’nde güvenlik önlemlerinin alınmamasından dolayı bir iş cinayeti yaşandı. Tek katlı otoparkın inşaatında 20 basamaklı merdivenin altına girerek betonarme kalıp sökme işlemini yapan taşeron işçi olarak çalışan 53 yaşındaki Gündüzeli, kalıp sökme işlemi sırasında yaşanan göçükte hayatını kaybetti. İnşaattaki diğer işçilerin çağrısı üzerine gelen 112 Acil ve AKS ekipleri yaklaşık 7 ton ağırlığında olduğu öğrenilen beton kalıbın altında kalan işçiyi çıkararak hastaneye götürdü.

Torbalı Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Mehmet Gündüzeli, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Gündüzeli’nin akrabaları ise yaşadıkları sinir krizi sebebiyle baygınlık geçirdi. Polislerin ise çökme yaşanan otopark inşaatındaki incelemeleri devam ediyor.