Ağrı'da vahşet! Önce eşini öldürdü sonra kalbine bıçak sapladı

Ağrı'da vahşet! Önce eşini öldürdü sonra kalbine bıçak sapladı

Ağrı'nın Patnos ilçesi Alpaslan Mahallesi 234. Sokak'ta oturan 25 yaşındaki Faruk Narin ile eşi 21 yaşındaki Nadime Narin arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Faruk Narin, eşini bıçaklayarak öldürdü ve aynı bıçakla yaşamına son verdi. Çiftin olaydan bir süre önce 1.5 aylık bebeklerini komşuya bıraktıkları ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Alpaslan Mahallesi 234'üncü Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işçisi Faruk Narin ile ev kadını eşi Nadime Narin arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
 

BIÇAĞI KALBİNE SAĞLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine Faruk Narin, mutfaktan kaptığı bıçakla eşi Nadime'yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Genç kadın aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirirken Faruk Narin, daha sonra aynı bıçağı kendi kalbine saplayarak yaşamına son verdi.

KANLAR İÇERİSİNDE BULANDILAR

Çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Faruk ve Nadime Narin çiftini yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, çiftin yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Faruk ve Nadime Narin'in cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.