Ağrı Valisi PKK'ye: Siz bu devletle baş edemezsiniz!

Ağrı Valisi PKK'ye: Siz bu devletle baş edemezsiniz!

Diyadin ilçesinde şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftar açan Ağrı Valisi Musa Işın PKK'ye, "Siz kiminle mücadele ediyorsunuz. Siz kimsiniz? Siz bir avuç çapulcusunuz. Siz bu devletle baş edemezsiniz" dedi.

Diyadin’de düzenlenen iftar programına Vali ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, Kaymakam Olgun Öner ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. Ramazan nedeniyle şehit yakınları, gazi, dar gelirli, kimsesizler ve engellileri yalnız bırakmadıklarını ifade eden Vali Işın şunları söyledi:

"Bir vatanımız var canımız feda olsun. Bir ezanımız var canımız feda olsun. Bir bayrağımız var canımız feda olsun. Zaten biz bunları kaybedersek yaşayamayız. Vatanımız kutsaldır ve değerlidir, bizde bunu canımız pahasına koruyacağız. Bu haydutlara, eşkıya sürüsüne, teröristlere, alçaklara hiçbir şekilde aman vermeyeceğiz. Diyadin halkı terörden çok çekti biliyoruz. Geldiğimizden beri söylüyoruz. PKK’nın, terörün ve onların yandaşlarının arkasından gitmeyin. Bu yol çıkmaz yoldur. İt sürüsüne kapılanların akıbeti uçurumdur, yok olmaktır. Siz kiminle mücadele ediyorsunuz. Siz kimsiniz? Siz bir avuç çapulcusunuz. Siz bu devletle baş edemezsiniz. PKK terör örgütünün başındaki baronlar, Kandil'de keyiflerini sürerken, onları kullanan Avrupalı uşaklar ve maşalar, sizi sahaya sürüyor."