Ahmet Hakan: 'Bu konuda Davutoğlu'nu destekliyorum'

Ahmet Hakan: 'Bu konuda Davutoğlu'nu destekliyorum'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Reza Zarrab hakkında söylediği sözlere destek verirken, "Bu konuda baştan sona hocacıyım” dedi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun Reza Zarrab hakkında söylediği, "Kim servetini artırmayı planlamışsa, kim rüşvet almışsa, kim haksız kazanç peşinde olmuşsa onlardan da hesap sorulmalıdır” sözlerine destek verdi. Hakan, "Bu konuda baştan sona hocacıyım” dedi.

Hakan, "Ebru Gündeş için şarkı sözü yazdım" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde, Davutoğlu’nun Reza Zarrab olayına iki açıdan yaklaştığını belirterek, “Bir: İran bizim komşumuzdur. Kimse Türkiye’nin İran’la olan ilişkilerini mahkeme konusu yapamaz. Egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı savunmak bizim izzetimizin bir gereğidir. İki: Kim servetini artırmayı planlamışsa, kim rüşvet almışsa, kim haksız kazanç peşinde olmuşsa... Onlardan da hesap sorulmalıdır. Hesap verme makamı New York değil Ankara’dır. Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleridir” dediğini aktardı.

Hakan, “İşte budur! Ha şöyle! Süper! Şahane! Net! Basit! Anlaşılır! Ben de bu konuda tam olarak işte böyle düşünüyorum. Yani bu konuda... Baştan sona...“Hocacıyım” diye yazdı.