Akit-Tayyar kavgasına ‘Reis’in de adı karıştı

Akit-Tayyar kavgasına ‘Reis’in de adı karıştı

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ile AKP’li vekil Şamil Tayyar arasındaki gerilim, adliyeye taşınıyor. Tayyar, "Akit'teki müfteri, bana çamur atarken beni vekil yapan Reis'i de FETÖ imamlarıyla iş tutmakla suçluyor" dedi.

AKP milletvekili Şamil Tayyar, kendisi hakkında "FETÖ imamları vekil yaptı" diyen Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'e dava açacağını belirtti. Tayyar, "Akit'teki müfteri, bana çamur atarken beni vekil yapan Reis'i de FETÖ imamlarıyla iş tutmakla suçluyor" dedi.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen’in istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP arasında “işbirliği” olduğunu öne sürmesi üzerine AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından “Akit TV’de bir süzme, Gökçek CHP’ye geçmek için mesaj gönderdi demiş! Yuhhh. Öfkenizi kusun, kusun da biraz insaf. Aşağılık adam” paylaşımı yapmıştı.

Bunun üzerine bugün açıklama yapan Mehmet Özmen, çok sert ifadeler kullandığı Şamil Tayyar için “FETÖ imamları vekil yaptı” iddiasında bulundu.

Tayyar ise Özmen’in açıklamaları hakkında dava açacağını belirtti. Twitter hesabından açıklama yapan Tayyar, şu mesajları paylaştı:

“Partim uyardı; kesinlikle hakarete cevap verip polemiğe girme, yasal hakkını kullan. Akit’teki müfteriyle yargıda hesaplaşacağız. Akit’teki müfteri, bana çamur atarken beni vekil yapan Reis’i de FETÖ imamlarıyla iş tutmakla suçluyor! Sanırım burdan da ağır dava geliyor.”