Avukata tornavidayla saldırdı!

Avukata tornavidayla saldırdı!

İcra memuru Gürcan Uysal ile avukat Elif Ezgi Alp, borcunu yağılandırmak için evine gittikleri A.Ş.'nin tornavida ile saldırısına uğradı.

Ayvalık Adliyesi'nde görevli icra memuru Gürcan Uysal ile avukat Elif Ezgi Alp, dün saat 16.30 sıralarında 15 bin liralık senet borcunu yapılandırmak üzere sıhhi tesisatçı A.Ş.'nin Fethiye Mahallesi'ndeki evine gitti. Eşi ile görüşüldüğü sırada eve gelen A.Ş., icra memuru Gürcan Uysal ile avukat Elif Ezgi Alp'e saldırdı. Avukat Alp'i döven A,Ş., icra memuru Uysal'ı göğsünden tornavida ile yaralayıp, kaçtı.

Avukat Elif Ezgi Alp yaşadıkları korku dolu anları, "Haciz yapmak amacıyla değil, borcunu nasıl ödeyeceğini konuşmak üzere A.Ş.'nin evine gittik. Kendisi evde yoktu, eşiyle görüştük, çocukları sevdik. Tebligattan haberleri vardı, baskın gibi gitmedik. Evden bir şey almaya yeltenmedik, evi bile gezmedik. Geldiğinde 'Neden haber vermeden eve geliyorsunuz' dedi. Tebligatı hatırlattık. 'Tartışmayalım, siz gelin borcu yapılandıralım. İmkanınız ölçüsünde taksit taksit ödersiniz' dedik. Bir anda saçlarıma yapışıp, vurmaya başladı. Bir kavga yoktu ortada. Saçlarımı yoldu. Arka cebinden tornavida çıkartıp, icra memuru arkadaşıma saldırdı. Göğsünün kalp bölgesinde yaralanma oldu. Küfür ve hakaretler etti. Sonra kaçtı. Hastaneye gittik ve rapor aldık. Polise şikayette bulunduk"dedi.

Saldırıyı kınadılar

Alp ve Uysal'ı polise şikayet için başvurdukları sırada meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Ayvalık Baro Temsilcisi Kemal Tutkopar da saldırıyı kınayıp, "Şüphelinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız" dedi. Polis, A,Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattı.