Baba vahşeti: 2 ölü 1 yaralı

Baba vahşeti: 2 ölü 1 yaralı

Bu sabah saatlerinde gelen son dakika haberi dehşete düşürdü. Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde cinnet getiren baba, bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Ekipler evlat katili baba Aslan Güleryüz'ü Kadıköy'de yakalayarak gözaltına aldı. Olay esnasında evde olmayan anne Songül Güleryüz'ün bir süre önce 'şiddet uyguladığı' için eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Üsküdar’da sabah saatlerinde yaşanan olayda baba Aslan Güleryüz; oğulları Onur, Ahmet ve Orçun Güleryüz’ü bıçakladı. Kardeşlerden Onur ve Ahmet’in olay yerinde hayatını kaybetti. Orçun ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası ev güvenlik çemberine alınırken bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

“SABAH İŞE GİDERKEN ÇOCUĞU GÖRDÜK KANLAR İÇİNDE” 

Olay yerindeki bir vatandaş, “Bilgimiz yok, sabah işe giderken çocuğu gördük kanlar içinde çocuğun babasını gördük. Çocuk ağır yaralıydı ambulansla hastaneye götürdüler. Öbürü içeride durumu ne bilmiyoruz” dedi.


Aslan Güleryüz’ün bir hafta önce eşi Songül Güleryüz’ü bu hale getirdiği ortaya çıktı

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Katil baba Aslan Güleryüz birkaç saat sonra Kadıköy’de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Aslan Güleryüz hakkında eşi Songül Güleryüz’ün bu ayın başında şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Güleryüz’ün ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtilirken Manisa’ya gittiği ve geçen süre içinde eve uğramadığı kaydedildi.