Ballı Ardahan Günleri başladı!

Ballı Ardahan Günleri başladı!

Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl İstanbul’da ikincisi düzenlenen Ardahan’ı Tanıtma Günleri Bal Festivali Bakırköy Botanikpark’ta başladı.

Yöresel ürünlerin yanı sıra Ardahan Kültür Sokağı oluşturulan Bakırköy Botanikpark’ta halaylar eşliğinde başlayan Ardahan’ı Tanıtma Günleri Bal Festivali’nin açılış kurdelesini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kesti.

Ardahan Kültür Evi’nin yanı sıra Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği, Samanbeyli, Damal Dernekler Federasyonu yetkililerinin yanı sıra birçok Ardahan İl, İlçe ve Köy Derneğinin destek ve katılımı ile devam eden Ardahan’ı Tanıtma Günleri Bal Festivali’nde renkli görüntüler vardı.

Yerel ve Ulus Basınında büyük ilgi gösterdiği Ardahan’ın Tanıtım Günleri Bal Festivalinde Ardahan’ın balı, kaşarının yanı sıra yurdun çeşitli yerlerinden getirilen yöresel ürünler sergilendi.

Yöresel Halk Oyunları, Davul zurna eşliğinde devam eden 2. Ardahan’ı Tanıtma Günleri'nde yöresel sanatçılar ses ve sazları ile katılımcılara güzel dakikalar yaşatıyorlar.