Baransu’nun bavulu, Kılıçdaroğlu’nun dekontları…

Baransu’nun bavulu, Kılıçdaroğlu’nun dekontları…

Yeniçağ yazarı Murat İde, Star yazarı Fadime Özkan’ın ‘Baransu’nun bavulu gibi, Kılıçdaroğlu’nun dekontları da yargıya taşınır’ yazısını sert şekilde eleştirerek, “Be vicdansızlar’ ifadesini kullandı. İde, Baransu'nun valizindekiler Türk milletinin gözbebeği orduya, Kılıçdaroğlu'nun belgeleri ise reise(!) dokunuyor” dedi.

Yeniçağ yazarı Murat İde, ‘bir bacı var’ ve ‘bir dönemin Nagehan’ı olmaya aday’ ifadelerini kullandığı  Star gazetesi yazarı Fadime Özkan’ı hedef aldı. İde, “Öyle bir yazı yazmış ki, başlık şu; ‘Baransu'nun bavulu gibi, Kılıçdaroğlu'nun dekontları da yargıya taşınır..’ Takıldığım nokta şu; Baransu'nun valizindekiler, Türk Milleti'nin göz bebeği ordusuna dokunuyordu.. Kılıçdaroğlu'nun belgeleri ise reise(!) dokunuyor” diye yazdı.

Murat İde, “Siz yaptınız siz!” başlıklı yazısının ilgili bölümünde şunları dile getirdi:

“Bir bacı var Star Gazetesi'nde.. Yenilerde çıktı ortaya.. Bir dönemin Nagehan'ı olmaya aday.. Zaten bu adaylıktandır ki, ne dilinin ayarı var, ne zekasının..

Fadime Özkan adlı bu arkadaş, kapmış bir köşeyi, hangi konuya girse, finalinde getirip Meral Akşener'e bağlıyor.. Allah var, "Reytingden" anlıyor.. Muhtemel ki 'Meral Akşener' dedikçe okunuyor sadece.. Evinde su kesilse, Meral Hanım'a bağlar mevzuyu..

Bugüne kadar birkaç kez elim gitti bir şeyler yazmaya da, içimdeki ses durdurdu beni..

Fakat dün öyle bir yazı yazmış ki, başlık şu;

-Baransu'nun bavulu gibi, Kılıçdaroğlu'nun dekontları da yargıya taşınır..

Bilmem.. Benim derdim, Baransu'ya ya da Kılıçdaroğlu'na ettiği laf değil.. Beni aşar, baş başa bırakayım..

Benim takıldığım nokta şu;

Baransu'nun valizindekiler, Türk Milleti'nin göz bebeği ordusuna dokunuyordu.. Kılıçdaroğlu'nun belgeleri ise reise(!) dokunuyor..

Be vicdansızlar, Türk'ün ordusuna gözümüzün önünde o valizlerle kumpas kurulurken siz avuçlarınız patlayıncaya kadar alkışlıyordunuz be..

Be vicdansızlar, o kumpaslarla, 15 Temmuz günü tepemize çöken alçaklığın önü açılırken, siz zevkten dört köşeydiniz be..

Be vicdansızlar, ömrü, yıllarca koyun koyuna yaşadığınız F Tipi ile mücadele ile geçmiş subaylar üçer beşer boğazlanırken, "Allah verdikçe veriyor" diyordunuz be..İş gelip, sizin çarkınıza dokunduğunda, Baransu'nun valizi tu kaka oldu he mi.. O valizle güçlendiniz.. O valizle palazlandınız.. O valizle keyiften dört köşeydiniz..

Herkesi aptal sandığınız için, bugün, Baransu'nun valizi, Kılıçdaroğlu'nun dekontu deyince alkış bekliyorsunuz he mi..O elleriniz, dün o kepazeliği alkışlamasaydı, bir ülke bugün bu rezillikleri yaşamayacaktı.. Siz yaptınız, siz.. “