'Biz söz verdiysek gereğini yerine getiriyoruz'

'Biz söz verdiysek gereğini yerine getiriyoruz'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Biz söz verdiysek bunun gereğini yerine getiriyoruz" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara'dan Düzce'ye giderken Bolu Dağı Tüneli'nde Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü Tünel Bakım İşletme Şefliği'ni ziyaret etti. Bakan Arslan, tünelin İstanbul yönünde sürdürülen üst yapı onarım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Bakanlar, daha sonra Karayolları işçileri ve personelle yemek yedi.

İki bakan ardından Düzce'ye geçerek Vali Zülkif Dağlı'yı ziyaret etti. Vali Dağlı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın kentteki yatırımları hakkında brifing verdi. Brifingin ardından açıklama yapan aynı zamanda Düzce Milletvekili olan Bakan Faruk Özlü, Bakan Arslan'a Düzce'yi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Bakan Arslan ise Düzce ve 7 ilçesinin sorunlarını masaya yatırıp çalışma takvimini belirlediklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"Bizim bir farkımız AK Parti hükümetleri olarak geçmişten beri elbette herkes her zaman talepleri alıyor ama biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Bir söz verdiysek bunun gereğini yapıyoruz. Memnuniyetiniz o ki bugüne kadar verilmiş sözlerin hepsinin gereğini yerine getiriyoruz. Bugün itibariyle de verdiğimiz sözlerin gereğini inşallah yapımları dahil 2 yıl içinde bitirmiş olacağız. Böylece Düzce ve ilçelerinin erişimini kolaylaştıracağız. Bu çalışmalar insanların hayat standardını yükseltmek, yolculuklarını kolaylaştırmak anlamına geldiği gibi ilin ve bölgenin ticaretinin, ekonomisinin, sanayisinin gelişmesi adına da önemli."

Bakanlar Özlü ve Arslan, daha sonra yapımları süren Hendek-Düzce yolu üzerinde Küçükmelen Köprüsü ile Gümüşova-Gerede Otoyolu Düzce Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Bakanlar, ardından incelemelerde bulunmak üzere Akçakoca İlçesi'ne geçti.