Bolu'da araç yoğunluğu!

Bolu'da araç yoğunluğu!

Bolu Dağı'nda TEM'deki yol çalışması nedeniyle ulaşımın sağlandığı D-100 Karayolu'nda yoğunluk oluşurken kazalar da arttı. Kamyonun TIR'a arkadan çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle yolda uzun kuyruk oluştu.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'ni de kapsayan Abant ve Kaynaşlı kavşakları arası İstanbul yönü, geçen 24 Temmuz'dan itibaren üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatıldı. 24 Ağustos'a kada sürecek çalışma nedeniyle sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor.

TEM'in kapalı olması nedeniyle D-100'ün Bolu Dağı kesiminde İstanbul yönünde yoğunluk oluştu. Özellikle akşam saatlerinde yoğunluk artarken, zaman zaman kazalar da meydana geliyor. Saat 16.00 sıralarında Bolu Dağı'nda Düzce il sınırında meydana gelen kazada İstanbul yönüne giden 37 yaşındaki Servet Kıncal yönetimindeki 41 YM 427 plakalı kamyon, önünde giden plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen TIR'a çarptı. Kazada kamyon sürücüsü Servet Kıncal yaralanırken, kazayı fark etmediği değerlendirilen TIR sürücüsü yoluna devam etti. Yaralı sürücü ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle 2 şeritli yolun bir şeridi ulaşıma kapanırken, trafik diğer şeritten kontrollü verildi. Yaklaşık 100 metrelik bölümde ulaşımın tek şeride düşmesi ile birlikte uzun kuyruk oluştu. Sürücüler bu bölgede adım adım ilerlerken kuyruk Abant Kavşağı'na kadar uzadı. Bir süre sonra kamyonun kaldırılmasıyla ulaşım yeniden 2 şeritten sağlandı.