Bomba açıklama: Gökçek’in villasının önünde hangi siyasetçi misket oynayacak?

Bomba açıklama: Gökçek’in villasının önünde hangi siyasetçi misket oynayacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’le ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Gökçek’in bu ay sonu istifa edeceği, AKP’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapacağı belirtilirken, iddiayı ortaya atan siyasetçi, kendisinin de misket oynayacağını söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bu ay sonu istifa edeceğini öne sürdü. Yaşar Okuyan, yaşanacak gelişme sonrasında AKP’lilerin de Melih Gökçek'in villasının önünde "Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, AKP’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapıp, Melih Gökçek'in villasının önünde "Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi.

Yaşar Okuyan, Melih Gökçek'ten AKP’lilerin de rahatsız olduğunu, Gökçek'in 2014 seçimlerinde başka partiden aday olup AKP'nin oylarını bölmekle tehdit ederek aday olduğunu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gökçek'in istifasını istediğini ve bu karardan Erdoğan'ın kesinlikle dönmeyeceğini anlattı.

Bu sözler üzerine Çağlar Cilara, “parsel parsel” isimli bir Ankara türküsü yazacağını, kutlamalarda bu türkünün de olacağını söyledi.