Çete lideri Sedat Peker, mitingle Erdoğan için oy isteyecek

Çete lideri Sedat Peker, mitingle Erdoğan için oy isteyecek

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyip hapis yatan Sedat Peker, 24 Haziran seçimlerine 1 hafta kala Elazığ'da miting yapacak.

Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın televizyon programına telefonla katılmasına bile izin verilmezken Peker, miting yaparak Erdoğan'a oy isteyecek. 

Sedat Peker, 24 Haziran seçimlerinden bir hafta önce Elazığ’da düzenlenecek ‘Şehitleri Anma Mitingi’nde konuşmaya yapacak.

Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği’nin 17 Haziran 2018 Pazar günü Elazığ’da düzenleyeceği ‘Şehitleri Anma Mitingi’ne Sedat Peker de konuşmacı olarak katılacak.

Mitinge katılacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Peker ”Mescid-i Aksa davamız için, Ortadoğu bataklığında ne işimiz var diyen Muharrem İnce ve İyi Partililere inat Cumhur İttifakını ölümüne destekleyerek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk partili Cumhurbaşkanı olarak seçtirmeliyiz” dedi.

Peker, 1 Kasım seçimlerinden önce Rize’de düzenlediği bir mitingte, “Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” demişti.