Cübbeli Ahmet'in Antalya sefası

Cübbeli Ahmet'in Antalya sefası

İsmailağa Cemaati'nin yayınevi Tuana Basın Yayın'dan çıkan, erkek cinsel organına okunacak ayetlerin de içinde yer aldığı,"Şifa Ayetleri" isimli son kitabı ile tartışma yaratan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 3’ü genç olmak üzere 4 kadın ve 2 erkek korumayla 3 gündür Antalya Marina’ya gelerek buradan lüks yatlarla denize açılıp tatil yapıyor.

Aliseydi KARAGÖZ / YURT

Cübbeli Ahmet Hoca tatil için geldiği Antalya'da son üç günde 3 ayrı yat değiştirdi. Günü birlik turlar için kiralanan yatları kendilerine özel kapattıran Cübbeli Ahmet Hoca, yatlar için günlük 3 bin dolar (14 bin 217 TL) para ödüyor.

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü ve beraberindekiler dün de beyaz bir yata binip Antalya Sıçan Adası’nın etrafında tur attıktan sonra denize açıldılar. Akşam saatlerinde dönen ve objektiflere yakalanan 7 kişilik grup, son model Audi marka lüks araçlarla kaldıkları otele gittiler.

Kadınlar ayrı bir lüks araca binerken, Cübbeli Ahmet Hoca ve beraberindekiler ise, başka bir araçla onları takip ettiler.