En ideal sevişme süresi ne kadar olmalı?

En ideal sevişme süresi ne kadar olmalı?

Çiftlerin en çok merak ettiği sorulardan birisi olan sevişme süresi ne kadar olmalı sorusunu sizler için cevapladık, detaylar için yazımıza göz atmayı unutmayın.

Çiftlerin en çok merak ettiği konular arasında cinsel yaşam ilk sırada yer alıyor. Normal bir sevişme süresi ne kadardır, en ideal seks süresi nedir gibi soruları sizler de merak ediyorsanız yazımızdan bilgi alabilir, detaylı bilgiye erişebilirsiniz. İşte en ideal sevişme süresi…

Yapılan araştırmalara göre heteroseksüel kadınlar ön sevişme ile birlikte 30 dakikadan az süren sevişmelerde daha az orgazm oluyor. En sevilen seks pozisyonları ile birlikte yapılan araştırmalara göre ortalama bir çiftin sevişme süresi günümüzde 12 dakika sürüyor.

Yapılan araştırmalarda ön sevişme ve orak seks bu süreye dahil edilmese de yine de bu süre çiftlerin orgazm olması için yeterli bir süre olarak görülmüyor. Ortaya çıkan sonuçlara göre 19 dakikaya kadar süren cinsel ilişkiden tatmin olma olasılığı yükselirken, 7 dakika süren cinsel ilişkilerde ise çiftler gelecek seferin daha iyi geçmesi için umut besliyor.