Erkeklerin yatakta hoşlandığı 5 hareket

Erkeklerin yatakta hoşlandığı 5 hareket

Erkekleri ne kadar iyi tanıyorsunuz? Heyecanlı bir cinsel yaşam hayal ediyorsanız işte size önemli püf noktaları…

Erkek arkadaşınızı yeterince iyi tanıyor musunuz? Her erkeğin yatakta sizden belirli beklentileri olabilir. Peki, bu beklentiler neler? İşte heyecanlı bir cinsel yaşamın anahtar kelimeleri…

SUSKUNLUĞU BIRAKIN

Bu bilgi belki sizi şaşırtabilir ama yapılan araştırmalar erkeklerin yatakta konuşkan kadınlardan hoşlandığını ortaya koyuyor. Onu ne kadar beğendiğinizi, sizi ne kadar heyecanlandırdığını sözlere dökerek onu mutlu edebilirsiniz.

KONTROLÜ ELE GEÇİRİN

Sevişirken ipleri her zaman erkeğe bırakıyorsanız bunu yeniden düşünün! Erkekler yatakta kontrolü sevse de bazı zamanlar rolleri değiştirmek cinsel hayatınıza heyecan katabilir.

YENİ POZİSYONLAR DENEYİN

Yeni pozisyonlar erkeğinizi mutlu etmek için diğer bir yol. Sürekli aynı pozisyonlardan sıkıldıysanız bunu değiştirmek için elinizden geleni yapın. Yeni pozisyonlar, seks oyuncakları ve çok daha fazlası onu mutlu etmeye yetecek.

ONU ŞAŞIRTIN

Bunu nasıl mı yapacaksınız? Erkek arkadaşınızın çok sevdiği bir kostümü cinsel hayatınızı renklendirmek için kullanabilir, farklı bir fantezi ile onu heyecanlandırabilirsiniz.

SİZİ İZLEMESİNE İZİN VERİN

Erkeklerin kadınlarda yatakta beklediği diğer bir hareket ise sizi izlemek. Utangaçlığı bir kenara bırakın ve sizi izlemesine izin verin. Bunu nasıl bir şova dönüştüreceğiniz ise tamamen size kalmış!