Hadise: İdam geri dönsün istiyorum...

Hadise: İdam geri dönsün istiyorum...

Sevgililer Günü kapsamında Cumartesi akşamı Kıbrıs Nuh'un Gemisi Otel'de konser veren Hadise, çocuklara uygulanan taciz ve tecavüz olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sahne öncesi basının karşısına çıkan Hadise, ilk defa soru almadan konuya kendisi girdi. Hadise: “Son bir kaç gündür okuduğumuz tecavüz olaylarından dolayı moralim çok bozuk. O yüzden bu akşam röportaj yapmak istemiyorum. Bu konu hakkında büyüklerimize, sayın Cumhurbaşkanımıza, Adalet Bakanımıza seslenmek istiyorum” dedi.

İdamın geri gelmesini istediğini söyleyen Hadise: “3.5 yaşında bir bebeğe tecavüz edenler yaşamasın! İdam geri dönsün istiyorum ve bunu çok içten söylüyorum!” dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Hadise sözlerine: “Sahneye çıkmadan önce duygusallaşmak hoşuma gitmiyor ama içim parçalanıyor. Buradan herkese sesleniyorum. Bu sosyal medya mesajları ile sınırlı kalmamalı. Hep derler babalar çocuklarına sahip çıkar. Erkekler kadınlarına sahip çıkar. Eğer çıkamıyorlarsa bizlere büyüklerimiz sahip çıksın!” sözleriyle devam etti.

‘HABERİN DETAYLARI AKLIMA GELDİKÇE ÇILDIRIYORUM’

Bu konu üzerine röportaja devam etmek istemeyen Hadise: “Bugün baska sorular sormanızı istemiyorum. Bundan baska konu konuşmak istemiyorum. Gerekirse tüm sanatçı dostlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımızın, Adalet Bakanımızın yanına gidelim. Eminim ki bir şeyler değişecek. Ben bu haberler ile ülkemin yurtdışında haber olmasını istemiyorum. Haberin detayları aklıma geldikçe çıldırıyorum!” dedi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Hadise: Biz çok üzgünüz, biliyorum konser yapmamıza laf söyleyenler var ama bizim de evine ekmek parası götüren ekibimiz var. Çalışmak zorundayız. Bu acılarımızı unuttuğumuz anlamına gelmiyor. Allah korusun şuan kötü bir haber alsak asla sahneye çıkmam. Şarkı söylüyor olmamız saygısız olduğumuz anlamına gelmiyor” dedi.

Hadise: İdam geri dönsün istiyorum...

‘EN BÜYÜK SEVGİLİM ANNEM’

Büyük alkışla Kıbrıs Nuh’un Gemisi’nde sahneye çıkan Hadise: ” Üç yıl önce Mersin'de tecavüze uğradıktan sonra öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı unutmayarak, “Ben o dönemde de, ‘Böyle insanlar yaşamamalı, ölmeli' demiştim. Şimdi de aynı düşüncedeyim” demesi üzerine yaklaşık iki bin kişi ayağa kalkarak Hadise’yi alkışladı. Hayatını kaybeden bütün kadınlar ve çocuklar için, ‘Şampiyon' şarkısını söyleyen Hadise, gecenin sonunda sevgilisi olmadığını belirterek, “Sevgililer Günü'nde annemi aradım. En büyük sevgilim annem” dedi.

Hadise: İdam geri dönsün istiyorum...