İçişleri Bakanlığı'ndan Gülmen ve Özakça kitapçığı!

İçişleri Bakanlığı'ndan Gülmen ve Özakça kitapçığı!

İçişleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi tarafından Nuriye Gülmen ve Semih Özakça ile ilgili yayınlanan kitapçıkta, Gülmen ve Özakça haklarında açılmış ve karara varılmamış davalar delil gösterilerek terörist ilan ediliyor.

İçişleri Bakanlığı, "Bir terör örgütünün bi̇tmeyen senaryosu - Nuriye Gülmen ve Semih Özakça gerçeği" isimli bir kitapçık yayınladı. Kitapçıkta KHK mağduru, açlık grevindeki tutuklu eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında çeşitli iddialar bulunuyor.

Kitapçıkta, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça haklarında daha önce açılmış ve karara bağlanmamış davalar örnek gösterilerek "Terörist" ilan ediliyor. Gülmen ve Özakça'nın terörist olduğunu "kanıtlayan" iddialar arasında, eylemlerde kullanılan materyallerin renkleri ve legal örgütlerin yaptığı eylemler de yer alıyor.

İçi̇şleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi Başkanlığı imzasıyla Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan, "Bi̇r terör örgütünün bi̇tmeyen senaryosu - Nuri̇ye Gülmen ve Semi̇h Özakça gerçeği̇" adlı 54 sayfalık kitap, basın yayın kuruluşları aracılığıyla yaygınlaştırılıyor.