İranlı turistler Nevruz'u gece kulübünde kutladı

İranlı turistler Nevruz'u gece kulübünde kutladı

Marmaris'e tatil amacıyla gelen İranlı turistler Nevruz Bayramı’nı dünyaca ünlü Marmaris Barlar Sokağı’nda bulunan bir gece kulübünde kutladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesine yılın ilk turist kafilesi olarak gelen İranlı turistler Nevruz Bayramı’nı dünyaca ünlü Marmaris Barlar Sokağı’nda bulunan bir gece kulübünde kutladı.

Nevruz Bayramı tatili için ünlü tatil kenti Marmaris’i tercih eden İranlı turistler, ilçenin gece hayatına hareketlilik getirdi.

200 kişilik İranlı turist dünyaca ünlü Barlar Sokağı’nda bulunan bir mekânda düzenlenen kutlama programı ile Nevruz Bayramı’nı kutladı. Kutlama için İran’dan DJ'ler getirildi. Turistler, İran’da hit olan şarkılar eşliğinde Nevruz’u eğlenerek kutladı.

İranlı turistleri Türkiye’ye getiren Acun Travel şirketinin Ege Bölge Müdürü Hamdi Artuk kutlama hakkında bilgi verdi. Artuk, “İran’dan gelen misafirlerimiz, yeni yıl olan Nevruz’u kutluyorlar. Otellerde Nevruz kutlaması saat 19.20’de başladı. Yaklaşık 200 kişilik misafir grubumuz da eğlenceye Marmaris Barlar Sokağı’ndaki mekânda devam ediyor.”

Artuk, 2018 sezonunda İran’dan gelecek olan turist sayısı hakkında da kısa bilgi verdi. Artuk, “Ekim ayının sonuna kadar, İran’dan misafirlerimizi getirmeye devam edeceğiz. Yaklaşık 10 bin İranlı misafiri ağırlamayı planlıyoruz” dedi.