İstanbul’da korkunç dakikalar!

İstanbul’da korkunç dakikalar!

İstanbul Beylikdüzü’nde bir apartmanın 8’inci katındaki pencerede yaşanan dehşet anları saniye saniye görüntülendi. Camdan aşağı sarkan kadını kocası tutarak yukarıya çekmeye çalıştı. Ancak dakikalarca süren çabalara rağmen kadın metrelerce yükseklikten yere düştü.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Ayşegül G. henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın 8’inci katının penceresine çıktı. Genç kadın buradan kendini sarkıtmaya başladı. 


O esnada kadının kocası Ayhan G. eşini pencerede yakalayarak yukarıya çekmeye çalıştı. Dakikalarca eşini pencerede tutan adam, daha fazla dayanamayınca kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldı.


Kadının düşmesinin ardından olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan kadın yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Hem görenlerin hem de çekenin dehşeti yaşadığı o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, pencerede sarkık vaziyette duran kadını kocası tutuyor. Adam eşini yukarıya çekmeye çalışırken, çevre binadaki vatandaşlar adama, “Bırakma” diye bağırıyor.


 Vatandaşlar durumunun şokunu yaşarken, kadın bir anda yere düşüyor. Penceredeki kocası ise duvara vuruyor. Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ediyor. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.