İYİ Parti’ye bir saldırı daha…

İYİ Parti’ye bir saldırı daha…

Üsküdar meydanında 3'ü kadın toplam 5 İYİ Partili saldırıya uğradı. Saldırının, 30 kişilik MHP'li bir grup tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. Olay sonrası İYİ Partiler akın akın Üsküdar ilçe teşkilatına gitti.

İYİ Parti’nin Üsküdar’da bulunan standına 30 kişilik bir grup tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldıranların MHP’li oldukları iddia edilirken, saldırı sonucu İYİ Partililerin yaralandığı belirtildi.

HaberAyyıldız’da yer alan habere göre, saldırganlar arasında belinde silah olan bir kişi, silahını tutarak kadın İYİ Parti stant görevlisini tartakladı ve ölümle tehdit etti. İYİ Parti standlarına saldıran MHP’li grubun içinde AKP Üyesi Engin Akyüz’ün de olduğu iddia edildi. Saldırgan MHP’lilerin karakolda bile tehditler savurduğu ve polislere emirler yağdırdıkları görüldü. Olay sonrasında iki standın parti amblemleri parçalandı. Olay yerinde bulunan polislerin müdahale etmek yerine seyrettikleri dikkatlerden kaçmadı.

PARTİLİLER TEŞKİLATA GİTTİ

İYİ Partiler Üsküdar ilçe teşkilatına akın akın gitmeye başladılar. Saldırı sonrası İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve Kurucu Üyelerden bazıları İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’na gelerek saldırıyı değerlendirip hukuki işlemleri konuştular.