Kervana piyanist Uğurlu da katıldı: Bir gün de muhalefet lideri çıkıp...

Kervana piyanist Uğurlu da katıldı: Bir gün de muhalefet lideri çıkıp...

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, "Bir gün de muhalefet lideri çıkıp 'Şu hizmetlerinden dolayı AK Parti'ye ve Başkan Erdoğan'a teşekkür ederiz' demedi" tepkisini gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimlerden arka arkaya zaferle çıkarak muhalefetteki bir kesimin dengesini bozduğunu iddia etti.
"Başarı çıtasını her seçimde daha da ileriye taşıdı, halkımızın teveccühünü kazandı" diyen Uğurlu, Sabah'tan Tuba Kalçık'a yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti: 

"Başkan Erdoğan o kadar büyük hizmetler yaptı ki ülkemize. Bir gün de muhalefet lideri çıkıp 'Şu hizmetlerinden dolayı AK Parti'ye ve Başkan Erdoğan'a teşekkür ederiz' demedi ya da 'Çok güzel hizmetler yaptınız ama' diye başlayıp yapıcı bir eleştiride bulunmadı. İşte bunun yapıldığı gün muhalefet cephesinde bir şeylerin değiştiğini söyleyebiliriz. Konu muhalefetten açılmışken; CHP ile ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Ben CHP'li ve Atatürkçü bir aileden gelen biri olarak şunu söylemek isterim ki, CHP, Atatürk'ün partisi değil artık. CHP, mezhepçilik yapanların yoğun olarak bulunduğu bir parti haline geldi. Üzülerek söylüyorum ki, Atatürk'e en büyük zararı bugünkü CHP veriyor. CHP baştan ayağa yenilenmeli, kuruluş ayarlarına geri dönmeli."