Kılıçdaroğlu ailesinin mutlu günü...İnce de geldi

Kılıçdaroğlu ailesinin mutlu günü...İnce de geldi

CHP Genel BaşkanI Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun oğulları Kerem ile kimyager Mine Alşan, 1 Eylül Dünya Barış Günü olan bugün (Cumartesi) saat 18.30 da yapılan sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. Törene Muharrem İnce de katıldı.

Aliseydi KARAGÖZ/YURT

Düğün, Çankaya Belediyesi’ni ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki La Rossa Wedding’de verilen bir kokteyl ile gerçekleşti. Canlı müziğin olmadığı düğüne yaklaşık 2 bin davetli kişi katıldı.

Çiftin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken, nikah şahitleri Murat Karayalçın, Altan Öymen, Hikmet Çetin, Enis Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu ile Yılmaz Çapan oldu.

KILIÇDAROĞLU 5 YILDIZLI OTEL İSTEMEDİ..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kerem-Mine çifti için yapılacak düğün yeri konusunda müdehale ettiği öğrenildi. 5 yıldızlı bir otelde dikkat çekici bir organizasyon istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun sade bir kokteyl ile nikahın kıyılmasını istedi.

Bunun üzerine genç çift, Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı içindeki La Rossa Wedding’i kiraladı.

9 YILLIK BİRLİKTELİK

Güney Kore’de “Siyasette Kayırmacılık” üzerine yaptığı doktorayı tamamlayan Kerem Kılıçdaroğlu, nisan ayında Sivas’ta kısa dönem askerlik görevini tamamlayıp terhis olmuştu. 9 yıldır birlikte olan çift, geçen yıl nisan ayında Trabzon’da sade bir törenle nişanlanmıştı.

Nişan sonrası vatani görevi için Sivas'a giden Kerem Kılıçdaroğlu, Temeltepe Askeri Kışlası'nda kısa dönem askerlik yaptı.

Kurban Bayramı sonrasına bırakılan düğünün 1 Eylül'de yapılması kararlaştırılmıştı.

İNCE DE DÜĞÜNDE

Ankara İncek'te bulunan La Rossa Wedding'de gerçekleşen düğün için sade bir davetiye bastıran çift, çiçek göndermek isteyen misafirlerden çiçek yerine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışta bulunmalarını istedi.

ODTÜ'de ders veren Kerem Kılıçdaroğlu'nun müstakbel eşi Mine Alşan bir şirkette kimyagerlik yapıyor. Alşan ayrıca bir üniversitede de akademik kariyerini devam ettiriyor.

Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem ve Mine'nin düğün törenine geldi.

İşte düğünden kareler: