Kütahya'da korkunç cinayet!

Kütahya'da korkunç cinayet!

Karısı ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Karısından telefonunu alıp adama mesaj atıp eve çağırdı. Emine C. elinde kanlı bıçakla yakalandı.

Kütahya’da Emine C. ile eşi Mehmet C.'nin evinde, 25 yaşındaki İsmail Y. bu sabaha karşı bıçaklanarak öldürüldü. İsmail Y.'nin cesedinin başında, elinde 2 kanlı bıçakla görülen Emine C. cinayeti kendisinin işlediğini, evde başka kimsenin olmadığını söylerken, arka odada eşi Mehmet C. bulundu. Çift gözaltına alınırken, Emine C.'nin İsmail Y. ile ilişkisi olduğu öne sürüldü.

 

ÖNCE ÜSTLENDİ, SONRA REDDETTİ

 

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Emine C., sorgulamasında eşini suçladı. Emine C., İsmail Y. ile Kütahya 1’ici Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir geri dönüşüm fabrikasında birlikte işçi olarak çalıştıklarını söyledi.

 

Emine C., 1.5 aydır işsiz olan eşi Mehmet C.'nin cep telefonundaki mesajlarını gördüğünü söyledi.

 

'Eşim benim cep telefonundan İsmail’e ’Eşim evde yok, Ankara’ya gitti. Eve gel’ diye mesaj yolladı. Daha sonra da beni dövdü ve bacaklarımdan bıçakladı. Ardından beni soydu ve üzerime bornoz giydirdi. İsmail gelince benim bornozlu olarak kapıyı açmamı ve yatak odasına götürmemi istedi. O da evde saklandı. İsmail geldiğinde onu yatak odasına götürdüm. O anda eşim de odaya girdi. Boğuşmaya başladılar. İsmail kaçmak istedi. Eşim onu koridorda defalarca bıçakladı.

 

Daha sonra telefonla annemi ve erkek kardeşimi eve çağırdı. Onlar gelince ’Bakın kızınız benim namusumu kirletti. Ben de o yüzden bu adamı bıçakladım. Şimdi bu cinayeti kızınız üstlenecek. Bu adamı kendisinin öldürdüğünü söyleyecek’ dedi. Bu arada İsmail can çekiyordu. Bıçağı zorla elime verdi. Kendisi de elimi tutup İsmail’in boynuna ve cinsel organına doğru bıçağı sapladı. Polisler eve gelince de korkumdan cinayeti benim işlediğimi söylemek zorunda kaldım. Ancak İsmail’i kocam öldürdü.'

 

Mehmet C.'nin sorgulaması devam ediyor ve suçlamaları kabul etmiyor.

 

KOMŞULAR SESİNİ DUYDU

 

Emine ve Mehmet C. çiftinin apartman komşuları ise kavga seslerini duyduklarını ve hemen polisi aradıklarını söyleyerek "Evden bir kişinin ’Abi yapma. Bir daha bu eve gelmeyeceğim’ diye yalvarma sesisini de duymuştuk. Biz bu kavganın bir aile ve akraba kavgası olduğunu sanmıştık" dedi.