Melih Gökçek’e iş teklifi: ‘Gel beraber limon satalım'

Melih Gökçek’e iş teklifi: ‘Gel beraber limon satalım'

Gökçek, Twitter hesabından Ahmet Hakan’ı Ankara’ya davet ederek, ‘Vaktim bol, hazır fırsat gel’ diye yazdı. Hakan, bugünkü köşesinden Gökçek'e cevap verdi, teklif edeceği işleri sıraladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifasının ardından bir süredir sesi çıkmayan Melih Gökçek, twitter paylaşımlarına tekrar başladı. Gökçek, son tweetinde, Ankara'da sonbahar temalı fotoğraflar paylaştıktan sonra Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı Ankara'ya çağırdı. Gökçek, ''Ahmet, bu güzellikleri ancak Ankara'da bulabilirsin. Bu aralar yeni işime başlayana kadar vaktim bol, hazır fırsat gel” diye yazdı.

Söz konusu çağrıya Ahmet Hakan, bugün köşesinden cevap verdi. Hakan, yazısının ‘Melih Gökçek’e iş teklif ediyorum’ ara başlıklı bölümünde, Ankara’ya gideceğini ve Melih Gökçek’e iş teklif edeceğini belirtti.

Hakan, “İşsiz güçsüz Melih Gökçek’e şu işleri teklif edeceğim: Gel beraber Tunalı’da kafe açalım. Gel beraber CHP’ye danışmanlık hizmeti verelim. Gel beraber bir kıyı kasabasında balıkçılık yapalım. Gel beraber Balgat halk pazarında limon satalım. Gel beraber “Erik Dalı” isimli bir türkübar açalım. Artık hangisini kabul ederse” diye yazdı.