Minik İkranur anne ve babasının cesedinin olduğu evde saatlerce gezinmiş

Minik İkranur anne ve babasının cesedinin olduğu evde saatlerce gezinmiş

KONYA’nın Cihanbeyli ilçesinde hemşire eşini öldürdükten sonra intihar eden polis memuru olayıyla ilgili soruşturma sürerken,  hemşire Elif Çevik'in cenazesi memleketi Seydişehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne ve babasının cesedi başında kıyafetleri ve ayakları kanlar içinde bulunan 2 yaşındaki İkranur'un ise acıkınca gün içinde evin diğer odalarında gezinip yiyecek aradığı ortaya çıktı

Olay önceki gece Cihanbeyli İlçesi Köprübaşı Mahallesi 60211 Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. 3 yıllık evli olan Cihanbeyli Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serkan Çevik ile ilçede bir sağlık ocağında görevli hemşire eşi Elif Çevik, geçen salı günü yıllık izin için gittikleri Eskişehir'den döndü. Elif Çelik'in Cihanbeyli'de bir camide imamlık yapan babası Mustafa Özdemir, kızı ve damadını geçen çarşamba günü telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Özdemir, dün de kızı ve damadına telefonla ulaşamayınca akşam saatlerinde evlerine gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla eve giren Özdemir, korkunç manzarayla karşılaştı. Kızı ve damadını yatak odasında yerde kanlar içerisinde, torunu İkranur'u da anne ve babasının cesedinin yanında elbisesi kanlı olarak buldu. Mustafa Özdemir'in ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Çevik çiftinin öldüğü belirlendi. 

MİNİK İKRANUR EVİN ODALARINDA GEZİNMİŞ 

Yapılan incelemede, Elif Çevik'in vücudunun çeşitli yerlerinde 6 kurşun yarası tespit edilirken, Serkan Çevik'in de başından vurulduğu belirlendi. Olayın cesetler bulunmadan yaklaşık 8 saat önce gerçekleştiği tahmin edilirken, Serkan Çevik'in beylik tabancasının da cesedinin başında bulunması nedeniyle Çevik'in cinnet getirip eşini öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duran polis ekipleri soruşturmasını sürdürüyor. Kıyafetleri ve ayakları kanlar içinde anne ve babasının cesedi başında bulunan minik İkranur'un, gün içinde evin diğer odalarında gezindiği ve acıktığı belirtildi. 

İMAM BABA AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Elif Çevik’in cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi Konya'nın Seydişehir İlçesi İncesu Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Burada baba Mustafa, anne Gülay Özdemir ve yakınları sinir krizleri geçirdi. İncesu Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çevik’in cenazesi mahalle mezarlığına gözyaşları içinde defnedildi. Baba Mustafa Özdemir cenaze namazı sırasında güçlükle ayakta durdu. Cenazeye İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın yanı sıra hemşire Çevik’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mersin Silifkeli olan Serkan Çevik’in cenazesinin ise ailesinin oturduğu Eskişehir’de toprağa verileceği belirtildi.