‘Müjde! Tetikçi şebelekler dönemi bitti'

‘Müjde! Tetikçi şebelekler dönemi bitti'

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın attığı bir Tweet’in bir dönemin sonuna geldiğini ilan ettiği bildirildi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın, “AK Parti’nin son dönem en büyük talihsizliği, hiçbir resmi görevi olmadan, derinlikli hiçbir konuşma yapmadan ekran ekran koşturanlara, parti adına konuşuyormuş gibi muamele edilmesi...” şeklindeki tweetinin bir dönemin sonuna gelindiğini alenen ilan ettiği belirtildi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, ‘Müjde! Tetikçi şebelekler döneminin sonuna gelindi’ başlıklı bugünkü yazısında, “Bu tweet’le birlikte tetikçi şebelekler dönemi bitmiştir. Tetikçi şebeleklik, kirli bir mendil gibi tarihin çöp sepetine basket yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

Hakan, “Şebelekler devri bitti bitmesine ama geride boynu bükük işte bu soru kaldı: Madem bu şebelekler AK Parti adına konuşuyormuş gibi yapıyorlardı. Madem AK Parti’nin en büyük talihsizliği bu idi. AK Parti neden bir kez olsun kamuoyuna dönüp de “Ey sevgili milletim! Bu şebelekler partimiz adına konuşmuyorlar, sakın ha bunlara partimiz adına konuşuyormuş muamelesi yapmayın” diye minnacık bir uyarıda bile bulunmadı?” diye yazdı.