Otobüs firmalarında  uçakbüs!

Otobüs firmalarında uçakbüs!

Viva lines otobüs firması uçakbüs ismini verdiği projeyle uçakta olmayan konforu otobüs filosundaki tüm araçları donatarak masaj, sıcak yemek-kahvaltı, sınırsız çay kahve ve her yolcuya bir ıpad imkanı sunarak yolculukta vip hizmeti başlattı.

LÜKS UÇAKLARDA BULUNAN HİZMETLERİ KARAYOLUNA TAŞIDI

 Uçakbüs’ün yolcularına ilk hizmeti özel VİP transfer ayrıcalığı. Rezervasyon yaptırdığınız taktirde özel VİP araçlarla kapınıza kadar geliyor, terminale kadar sizi lüks araçlarla keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

OTOBÜS SEYAHATİNDE CHECK-İN DÖNEMİ

Türkiyede ve Dünyada sadece uçak yolculuğunda yapılan check-in ilk defa ülkemizde bir otobüs firmasında yapılmaya başlandı.Yolcular boarding kartlarını alarak koltuklarında ve bagajlarında herhangi bir sorun yaşamıyor.Ayrıca yolcu güvenliği de x-ray cihazları ile  ön planda tutuluyor. Üst katta adeta acık büfeyi aratmayan launch alanı var, bu alanda yolcular çeşitli ikram ve içeceklerden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.

MASAJ KOLTUKLARI İLE KEYİFLİ YOLCULUK 

Uçak korkusunu yenemeyen aynı zamanda uçakta olmayan konforu tercih eden otobüs yolcuları her koltukta bulunan masaj düğmesine basarak yolculuğu keyifli hale getirebiliyor.  İşte ilk ayrıntı kuşkusuz rahat koltuklar ama sadece koltukların rahatlığı değil iki koltuk arasında ki mesafede dikkat çekmekte. Öndeki koltuk arkaya yaslansa bile arkada çok rahat hareket edebiliyorsunuz.Yolculuk esnasında keyifli lüks bir yemek yemek için business class uçak biletinize ihtiyacınız yok. İşte Uçakbüs’ün menüsü de çok keyifli ve zengin. 

İstanbul-Ankara,İzmir-Çeşme ve Bodrum seferlerini başlatırken Türkiye'nin önemli noktalarınada yakın bir tarihte yeni seferlerine başlayacak. Bu üst düzey konforu yaşamanın bedeli de cazip fiyatlarının olması yolcuları bir hayli sevindirmekte. Viva lines firmasının yöneticileri ise kısa zaman içinde Türkiye’nin seyahatteki marka ismi olacaklarını kaliteli yolculuğu ucuz fiyatlara sunmanın grurunu yaşadıklarını belirttiler.