Özel harekat polisi cinsel saldırıda bulunmuştu...

Özel harekat polisi cinsel saldırıda bulunmuştu...

Mardin'de 21 yaşındaki M.B., özel harekat polisi B.K'nın cinsel saldırısına uğradı.

Özel harekat polisi B.K. hakkında 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Korktuğu için şehri terk ettiğini söyleyen M.B., duruşma için geldiği kentte intihar girişiminde bulundu.

Özel harekat polisinin tecavüzüne maruz kalan 21 yaşındaki M.B., dava öncesi intihar girişiminde bulundu.

Ailesinin durumdan haberdar olmadığını, üzerinde çok fazla baskı hissettiğini söyleyen genç kadın DHA'ya verdiği röportajda sesini kimselere duyuramadığını anlattı:

"Sanık dışarıda geziyor. Attığım her adımı takip ediyorlar. Hayati tehlikem var. Bu yüzden il dışına çıkıyorum. Ailem bunları kaldıramaz, ben kaldıramam. Sesimi duysunlar istiyorum. Çok utanıyorum. Bana yardım etsinler. Sadece cezasını alsın ve yanına kar kalmasın. Sanığın 3-4 arkadaşı beni arayıp yüksek miktarda para teklif etti. Kabul etmeyip, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sanık, arkasında büyük insanlar olduğunu söylüyor. Çok korkuyorum. Bütün hayallerimi yıktılar. Okulumu, işimi bıraktım. Sürekli aklıma geliyor, dengem bozuluyor. İlaçla ayakta duruyorum. Ailem duyarsa kötü şeyler olur."

Tutuksuz yargılanan B.K. mahkemenin ilk duruşmasında M.B.'nin kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine genç kadın mahkemede sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.

Bakanlığın avukatı M.B.'nin tecavüze uğradığının sabit olduğunu belirterek, sanığın görevi gereği tanıkları baskı altında bıraktığını ve tutuklanması gerektiğini savundu, ancak mahkeme sanığın tutuklanması talebini reddetti ve duruşma ertelendi.