Sevdiklerinize en güzel bayram mesajları

Sevdiklerinize en güzel bayram mesajları

2018'in Ramazan bayramı geldi. Her bayram olduğu gibi bu bayram sabahı da sevdiklerimizle yakınlarımızla bayramlaşacağız, uzakta olanlara bayram mesajları göndereceğiz. İşte sizin için derlediğimiz bayram mesajları...

Ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan bayramı kutlu olsun. 2018 yılında Türkiye kritik bir seçim öncesinde bayram yapıyor. Kimileri tatile çıkarken kimileri akrabalarını ziyaret ediyor. Bu bayramda uzakta olanlara, gidecek durumda olmadıklarınıza güzel bayram mesajları ile onları düşündüğünüzü iletebilirsiniz. Uzun, resimli veya kısa bayram mesajları ile iyi dileklerinizi sevdiklerinizle, yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Bunun için sizlere çeşit çeşit Ramazan bayramı mesajları derledik... Rezimli, uzun veya kısa byram mesajları içinden beğendiklerinizi ister SMS olarak isterseniz de Whatsapp mesajı olarak gönderebilir veya Facebook, Twitter, Istagram gibi sosyal medya sitelerinden paylaşabilirsiniz.

KISA BAYRAM MESAJLARI

Ramazan bayramı mesajı lafı uzatmasın, tebriğinizi güzel ve öz bir şekilde iletmek istiyorsanız aşağıdaki kısa bayram mesajları içinden beğendiğinizi Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, SMS gibi kanallardan paylaşabilirsiniz.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık dolsun Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

En güzel Anıları birlikte ğaylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Ramazan bayramınızı kutlarız.

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Bu Ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka .. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…