Star yazarından Cumhuriyet yazarına: ‘Yavaş gel’

Star yazarından Cumhuriyet yazarına: ‘Yavaş gel’

‘Ersoy Dede’nin, Cem Küçük’ün, Şamil Tayyar’ın, hatta Erdoğan’ın kandırılmış olma ihtimali var da Nazlı Ilıcak’ın yok mu?’ sorusunu soran Cumhuriyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş’a cevap veren Ersoy Dede, ‘Aradığınız kişiye bu gazetede ulaşılamıyor. Bir de Yeni Şafak'la Karar'ı deneyin' cevabını verdi.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş’ın dünkü köşe yazısında yönelttiği, “Ersoy Dede’nin, Cem Küçük’ün, Şamil Tayyar’ın hatta ve hatta Erdoğan’ın kandırılmış olma ihtimali var da, Nazlı Ilıcak’ın yok mu?..” sorusuna, Star yazarı Ersoy Dede, ‘Aradığınız kişiye bu gazetede ulaşılamıyor’ başlıklı yazısı ile cevap verdi.

Dede, Aslı Aydıntaşbaş’ın, Nazlı Ilıcak’ın hukukunu savunacağım derken ortaya kremalı mantar çorbası gibi bir fotoğraf çıkardığını belirterek, şunları yazdı:

“Ersoy Dede’nin, Cem Küçük’ün, Şamil Tayyar’ın hatta ve hatta Erdoğan’ın kandırılmış olma ihtimali var da, Nazlı Ilıcak’ın yok mu?..” diye soruyor.. “.. Adı geçen diğer isimler kendi adlarına konuşurlar elbet.. Ancak ben benimle benzerlik kurarak, FETÖ’nün medya yapılanması davasında müebbetle yargılanan bir isme meşruiyet devşirilmesini tabii ki kabullenmem..

‘FİKİRLERİMİZ NEREDE BENZEŞMİŞ?’

Bunu söylediğim zaman Aslı Aydıntaşbaş;  “Sizin üzerinizden kimseye meşruiyet devşirmek niyetim yok. Sadece basit bir soru soruyorum: Herkesin aynı tezleri savunduğu dönemde, Nazlı Hanım’ın da yanlış yapma hakkı yok mu?..” demiş.. Benimle Nazlı Ilıcak hangi zamanda hangi ‘aynı’ tezleri savunmuş çok ciddi merak içindeyim.. 17/25 Aralık’a darbe girişimi mi demiş, 7 Şubat 2012 kepazeliğine ‘Erdoğan’ı indirme operasyonu’ mu demiş, Gezi kalkışmasında mı benzeşmiş fikirlerimiz, Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde mi?..

O FETÖ’cü polis şeflerinin yazdığı fezlekeleri Aydın Doğan’ın bordrosunda ‘yolsuzluk’ diye satarken, ben bunun bir dış servis operasyonu olduğunu anlattım gücüm yettiğince.. Yavaş gel bakalım biraz.. Dışarıdan bakınca herkes birbirine benziyor olabilir ama öyle değil.. Aradığınız kişiye şu anda bu gazetede ulaşılamıyor.. Bir de Yeni Şafak’la Karar’ı deneyin isterseniz.."