Survivor 2018’in şampiyonu belli oldu

Survivor 2018’in şampiyonu belli oldu

Survivor'da büyük Kıbrıs finali gerçekleşti ve bu yılın şampiyonu, yapılan halk oylamasıyla birlikte açıklandı.

Survivor 2018'de büyük heyecan sona erdi ve bu sezonun şampiyonu gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte açıklandı. Finale kadar eleme usulüyle gelen Nagihan ve Adem'den yüzü gülen Adem Kılıççı oldu. 

Noter tarafından gelen SMS sonuçlarına göre Survivor 2018'in bu yılki şampiyonu olarak Adem Kılıççı ilan edildi.

Final gecesine 4 kişi gelen yarışmacılardan Hilmicem yapılan elemeyle Survivor'a ve şampiyonluk hayallerine veda etti. Yapılan ikinci elemeyle beraber şampiyonluğa veda eden diğer isim Anıl Berk Baki oldu.

ACUN ILICALI'YA PLAKET VERİLDİ

Survivor'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bakanı, Acun Ilıcalı'ya bir teşekkür plaketi verdi. Bakan ayrıca Alper Baycın'ı da unutmadı ve kendisine rahmet ailesine başsağlığı diledi.

BU YIL SAKATLIKLAR SENESİ OLDU

Survivor'da bu seneki yarışmada birçok sakatlık yaşandı. Kimileri bu nedenden dolayı hayallerine veda ederken kimileri ise iyileşmeyi bekleyip ada koşullarında zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldı. Gönüllüler'deki en talihsiz kaza elbette Melih'inkiydi. Finale 1 hafta kala Damla büyük zorluklar yaşarken Sema ise neredeyse tüm sezonu korse takarak geçirmek zorunda kaldı. Turabi ise neredeyse sakat kalma riskiyle karşı karşıya kaldı. Doktor Metin Kuş, Turabi'nin fiziksel oyunlarda oynamasına kesinlikle izin vermedi. Yaşanan aksaklıklar sonrasında yarı finalde Turabi ve Damla daha az oy alarak Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

Yayın, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın'ın görüntüleriyle kapandı.