Sütyen Modellerinde Hem Rahatlık Hem de Şıklığı Bir Arada Bulabilirsiniz

Sütyen Modellerinde Hem Rahatlık Hem de Şıklığı Bir Arada Bulabilirsiniz

Şıklığına ve konforuna önem veren kadınlar için sütyen, olmazsa olmaz bir iç giyim seçeneğidir. Doğru seçilen sütyen sayesinde vücut, olduğundan daha iyi bir görünüme kavuşur.

Şıklığına ve konforuna önem veren kadınlar için sütyen, olmazsa olmaz bir iç giyim seçeneğidir. Doğru seçilen sütyen sayesinde vücut, olduğundan daha iyi bir görünüme kavuşur. Günlük hayatta ve şık ortamlarda giyilmeye uygun olan sütyen modelleri, kaliteli malzemelerden üretilir. Bu sayede sütyen, vücudun günlük hareketlerine uyum sağlayarak üstün rahatlık ortaya koyar. Anıl İç Giyim markası, başta sütyen olmak üzere birçok iç ve ev giyim ürününe ev sahipliği yapar. Ürün seçeneklerinin geniş olması sayesinde her ihtiyaca yönelik bir alışveriş olanağı ortaya çıkar. Siz de Anıl İç Giyim tarafından satışa sunulan model çeşitlerine göz atabilir, kaliteli ve ekonomik bir seçim yapabilirsiniz.

Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?

Sütyen seçiminde çeşitli detaylara dikkat etmek gerekir. Bunlardan ilki konfor ve uyum açısından sütyen ölçüsünü doğru şekilde bulmaktır. Bir diğer önemli konu ise sütyenin kalıbıdır. Bazı sütyenler dolgulu ya da balenlidir. Bu tarz modeller, göğüsleri toparlar ve dik görünmesini sağlar. Doğal görünüm sağlayan sütyenler ise göğüs şekliyle uyumludur.

Sütyenlerde kumaş yapısının dikkate alınması gerekir. Pamuk kumaştan oluşan sütyenler, yumuşak olmasının yanı sıra; nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Ancak özel günler için dantelli ya da ipek gibi şık sütyenlerin seçilmesi tavsiye edilir.
Sütyen, kullanım amacına uygun nitelik taşımalıdır. Spor yapan kişiler için hareket özgürlüğü ortaya koyan modeller uygundur. Fakat günlük kullanım için sade detaylardan oluşan, konforlu modellerin tercih edilmesi önemlidir. Son olarak da ürünün rengi dikkate alınır. Siyah, beyaz ve ten rengi sütyenler, birçok kıyafetle uyum ortaya koyar.

Sütyen Bedeni Nasıl Bulunur?

Sütyen bedenini doğru bulmak, ideal şekli korumak açısından önemlidir. İlk olarak göğüs altından ve çevresinden ölçüm yapılır. Göğüs altından bir mezura ile ölçüler alınır. Çıkan sonuca 5 eklenir. Örneğin, ölçüde çıkan sonuç 80 ise 5 eklenerek 85 bulunur. Bu sonuç bedeni ortaya koyar.

Ardından göğüs çevresi de ölçülür. Bu noktada göğsün en geniş noktasından ölçüm yapılması gerekir. Ölçüm yaparken mezurayı çok fazla sıkmamak ya da gevşek bırakmamak oldukça önemlidir. Aksi halde veriler yanlış çıkabilir. Çıkan sonuç bir önceki veriden çıkartılarak kup bulunur. En doğru sonuç için beden tablosuna bakarak hareket etmek önemlidir. Kaliteli, rahat ve şık sütyen modelleri için Anıl İç Giyim firmasının web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Her kombinize uyum sağlayacak geniş ürün seçenekleri sayesinde aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.