Tatlıses: Ölümlere karşıyım... Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sesleniyorum

Tatlıses: Ölümlere karşıyım... Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sesleniyorum

Tatlıses Afrin Operasyonu içinse, "İnsanların ölmesine karşıyım. Kim olursa olsun, Kürt, Arap, İngiliz, Japon... Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum..."

İbrahim Tatlıses'ten Reza Zarrab konusunda açıklama: Reza’yı çok severim, hem de evladım gibi. Bana çok güzellikleri, iyilikleri var. Benim ona yok mu? Var. Benim ona ağabeyliğim, babalığım var. Tatlıses Afrin Operasyonu içinse, "İnsanların ölmesine karşıyım. Kim olursa olsun, Kürt, Arap, İngiliz, Japon... Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum..."
İbrahim Tatlıses ABD’de görülen davada itirafçı olarak çeşitli yolsuzluk ve rüşvet iddialarını kabul eden Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için, “Çok severim, hem de evladım gibi. Bana çok güzellikleri, iyilikleri var. Benim ona yok mu? Var. Benim ona ağabeyliğim, babalığım var” şeklinde konuştu. Ebru Gündeş’in eşi hapishanedeyken sahneye çıkmasına da tepki gösteren Tatlıses, “Ebru Hanım’ın çalışmaya ihtiyacı yok ki” dedi. Tatlıses Afrin operasyonu içinse insanların ölmesine karşı olduğunu belirterek, “Ama bir karış toprağıma göz dikenin gözünü çıkarırım. Gücüm yeterse tabii. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Bugüne kadar kimse kafa tutamadı Amerika’ya, adam siyaseti iyi biliyor” dedi.