Yemek yeme tarzınız cinsel hayatınız hakkında çok önemli bilgiler veriyor

Yemek yeme tarzınız cinsel hayatınız hakkında çok önemli bilgiler veriyor

Karşınızdaki kişinin nasıl bir cinsel hayata sahip olduğunu merak ediyorsanız önce yemek yeme stiline dikkat etmelisiniz.

Açlık durumunu fark etmeksizin hemen sofraya oturan kişiler: Bu gibi kişiler cinselliğe düşkün olurlar. Acelecidirler ve karşısındakine genelde güven vermezler.

Yemek davetini çeşitli şekilde erteleyenler: Tehlikeli tiplerdir. Deyim yerindeyse; saman altından su yürütürler... Ne kadar öz güvenli gözükseler de komplekslidirler. Cinsel hayatları da son derece karışıktır. Düzensiz ve tekil olmayan ilişkileri vardır.

Yemek konusunda seçici davranıp, sonrasında pişmanlık yaşayanlar: Yarattıkları fırsatları kullanırlar ve genelde bu tipleri gözü pek bir şey görmez. Cinselliğe düşkündürler.

Çok yavaş yemek yiyenler: Sevişmeden önce uzun bir ön hazırlık yaparlar; duş alma, parfüm sıkma, özenle kıyafet seçme gibi...

Yemeği hızlı yiyenler: Bu tip insanlar biraz bencildirler. Partnerlerini pek düşünmeden hareket ederler. Cinsellik onlar için yemek yeme, su içme, uyuma gibi bir temel ihtiyaçtır. Genelde işin içine sevgi katmazlar.

Yedikleri yemekleri sürekli eleştirenler: Yemekte olduğu gibi hayatlarının her alanında bir eleştiri vardır. Kolay kolay memnun olmazlar. Sürekli söylenti içindedirler ve bu durum partnerlerini de mutsuz eder.

Kuş sütü eksik olmayan masada tabağını yarım bırakanlar: Bu tipler ise kur yapmayı çok severler. Gösterişe de son derece meraklıdırlar. Ön sevişme onlar için oldukça önemlidir. Sürprizlerle dolu bir hayatları vardır. Partnerlerini mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar.