YURT yazarı Orhan’dan Sinan Çetin’e zehir zemberek: Haddini bil!

YURT yazarı Orhan’dan Sinan Çetin’e zehir zemberek: Haddini bil!

YURT yazarı Orhan, ‘Türkiye adının Osmanlı olarak devam etmesini’ isteyen Çetin için “Kime nereye hizmet edeceksen başka kapıya” diye yazdı.

YURT yazarı İsmet Orhan, ‘Türkiye adının Osmanlı’ olarak devam etmesini istediğini belirten yönetmen Sinan Çetin için ağır bir yazı kaleme alarak, “Senin gücün yetmez. Ağababalarının da gücü yetmez Türkiye Cumhuriyetini silmeye. Çünkü bu isim, kanla canla alınmıştır” dedi. Orhan, ‘Haddini bil’ ifadesini de kullandı.

Orhan, ‘Kod adı: Sinan Çetin’ başlıklı yazısında, Çetin’e hitaben, “Türklüğü sevmediğin aşikar. Çocuklarının isimleri, Hans ve Coni çakmaları. Peki sen kimsin?” dedikten sonra şunları kaydetti:

‘PKK MİLİTANI BİR KADIN İFADESİNDE…’

“PKK militanı bir kadın tutuklanıp ifadesinde ‘Sinan Çetin Azadi üyesidir, Asala sempatizanıdır’ dediğinde kimse inanmamıştı!

Fetullah Gülen örgütüne övgü ve yalakalık yaparak iş tuttuğun daha dündü. 12 Eylül alkışçısı, Atilla Yayla ile iş tutup ‘Ben yetmez ama evetçiyim’ dediğin de dündü.

Cumhuriyetin tanıdığı imkanlarla Cihangir’in yarısını aldığın da ortada.

Aklı sıra Ermenicilik yapıyor. Ne Türklüğün, Ne de cumhuriyetin Ermeni vatandaşlarımızla bir sıkıntısı yok. Kime nereye hizmet edeceksen başka kapıya.

Sinema, tiyatro, edebiyat ve yayıncılık, kuyumculuk Ermeni kökenli vatandaşlarımızın tekelinde. Kim ne diyor? Kim ne yapıyor? Ne istiyorsun cumhuriyetimizden? Alttaki duruyor da, Üstteki durmuyor işe bakın?

‘HİTLER GİBİ BİRİ ÇIKIP…’

Yoksa şunu mu istiyorsun! Yahudi soyunu kurutma noktasına getiren Hitler gibi biri çıksın, Ermeni soyunu da kurutsun! Bu mu niyetin? Türkiye cumhuriyetimizin  böyle bir niyeti ve sıkıntısı yok. Haddini bil !

Türklük üzerine kurulmuş bir siyasi partimiz var. Adı MHP! Ağzını açan muhaliften, Futboldan çere çöpe kadar her şeye karışıp ahkam kesen Devlet Bahçeli’nin gıkı çıkmıyor. Nerede bizim ülkücülerimiz?

Tabii bütün bu tür zatlar Türkiye’ye meydan okurken, Türkiye Cumhuriyetinin kabahati yok mu? Var elbette! Bu zatın yaptıklarının onda birini, askerliğini yapan, vergisini veren, devletine, milletine sadık bir Türk vatandaşı yapsaydı, kodese tıkılmıştı...”